Gefeliciteerd papa en mama!

Na maandenlang wachten is jullie kleine meisje of jongen eindelijk daar. Van harte! Wat een lief klein hummeltje is het, hé. Uren kun je staren naar die kleine babyteentjes-en vingertjes. En dan dat gaapje, zo schattig. En op wie lijkt de kleine het meest? Op jou? Of je partner? De eerste momenten van je baby wil je voor altijd koesteren. Met een newbornshoot maak je een mooie herinnering voor later. Zo kun je altijd terugkijken op die heerlijke foto’s.

De eerste momenten met je baby vergeet je natuurlijk nooit. Sowieso wil je niets vergeten uit het leven van je kind. Maar voordat je het weet is je newborn al een peuter. Goh, de tijd vliegt. Hoe heerlijk is het dan als je even terug kunt kijken naar de foto’s waar op je kleine meisje of jongen nog maar een paar weken oud was. Om eventjes weer die kleine teentjes en vingertjes te tellen. En om weg te dromen bij die bijzondere periode dat jullie kleine hummeltje er net was.

Met liefde kom ik bij jullie langs om jullie baby te fotograferen. Uiteraard mogen papa en mama en eventuele broertjes/zusjes ook op de foto. In een ongedwongen setting bij jullie thuis leg ik jullie gezin vast. Zo kan ik bijvoorbeeld foto’s nemen van het hele gezin op het grote bed van papa en mama, staand bij het wiegje in de babykamer of heel relaxed op de bank.

‘De foto’s van een newbornshoot zijn een koestering voor later.’

Een newbornshoot vindt tussen de twee en vijf weken na de geboorte plaats.

Zowel de baby als de mama zijn dan als het goed is bijgekomen van de bevalling en voelen zich hopelijk fit genoeg voor de shoot. 

Portfolio

'Creating memories from moments'

-Lianne-

Recensie

[site_reviews_form]