Liefde

Een loveshoot — een fotoshoot voor koppels — is meer dan alleen het overhouden van leuke foto’s.
Het is een romantische date, eentje waar jullie echt tijd aan elkaar besteden.
Een moment waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. En niet alleen door de foto’s.

Kunnen jullie het moment nog herinneren dat jullie allebei de tijd namen om samen te zijn? Jullie liefde te vieren, ook al lijkt het zo vanzelfsprekend dat jullie van elkaar houden. Een loveshoot is er echt om even de tijd voor elkaar te nemen, om weer te realiseren waarom je verliefd werd en ook jezelf eraan te herinneren waarom je zo trots bent op je partner. En om stil te staan bij de herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.

 

Denk vooral niet dat je tijdens een loveshoot perfect stil moet staan voor de foto, hoe meer er geposeerd word, hoe minder emotie de foto heeft. Ik wil graag die emoties voor jullie vastleggen op beeld; haar lach wanneer hij met zijn hand door haar haar strijkt, zijn blik wanneer hij naar haar kijkt en het plezier dat jullie samen hebben. Je denkt dat het misschien ongemakkelijk is met een camera voor je neus, maar ik verzeker je dat je snel niet meer bewust bent dat ik de foto’s aan het maken ben. Ik zal er zijn om jullie te begeleiden en geef kleine opdrachtjes tussendoor.
Ik vraag bijvoorbeeld of je aan je partner wil vertellen wat zijn/haar mooiste eigenschap is.

Alles om jullie liefde, gelach en intieme momenten zo natuurlijk mogelijk op beeld te vangen, als mooie herinnering voor later.

Portfolio

Recensie

[site_reviews_form]